Reducere 40% când comanzi 12 cărţi!
Ofertă activă astăzi luni 12 noiembrie
Vino în echipa PrintreCărţi.ro!
Căutăm oameni pentru următoarele poziţii:

Înainte de a descrie posturile propriu-zise, trebuie să ştii că prima oară ne uităm la caracterul omului, şi condiţia necesară şi eliminatorie este să îţi doreşti să lucrezi împreună cu echipa la realizarea planului mai mare al firmei.
Tot ce este nevoie să ştii te învăţăm noi, tu trebuie să fii un om corect şi să vii cu dorinţa de a te încadra în targeturile zilnice care sunt perfect realizabile.

1. Operator introducere date (full-time sau part-time)
Acest job presupune introducerea de produse pe site, verificarea stocurilor, modificarea stocurilor dacă e cazul. Ţi se potriveşte dacă ştii despre tine că poţi face o muncă repetitivă, eşti atent(ă) la detalii şi cunoşti la perfecţie gramatica limbii române.

2. Casier(ă) (full-time sau part-time)
Pe lângă livrarea prin curier sau poştă, clienţii noştri au opţiunea de a ridica personal comanda de la sediu. Pentru asta este nevoie de cineva care să fie responsabil de casa de marcat, şi care se descurcă la lucrul cu bani cash şi întocmirea documentelor necesare.

3. Şofer (full-time)
Activitatea de anticariat presupune foarte des deplasarea unor cantităţi mari de cărţi. Pentru acest job este nevoie de carnet de conducere categoria B, şi este nevoie să nu ai probleme medicale care te împiedică să transporţi sacoşele cu cărţi de la sau către maşină.

Pentru a aplica la unul din joburile de mai sus, te rugăm SĂ NU SUNI, căci colegele noastre care răspund la telefon nu vor şti să-ţi dea detalii decât despre comenzile efectuate pe site.
Pentru a aplica, este nevoie să trimiţi email la adresa angajari@printrecarti.ro 
Emailul trebuie obligatoriu:
- să conţină în titlu poziţia pentru care aplici.
- să conţină un text de 5-10 rânduri în care ne spui de ce eşti potrivit(ă) pentru job.
- să aibă ataşat un CV.
Toate detaliile legate de program, salariu şi alte întrebări ale candidatului vor fi discutate prin email.
Vino în echipa PrintreCărţi.ro!

sus