Retur comenzi
Dorim să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați cărți de la anticariatul Printre Cărți.
De aceea, garantăm pentru calitatea cărților aflate în oferta noastră.
Garanția constă în faptul că, dacă nu sunteți mulțumit(ă) de ceea ce ați primit, puteți returna cărțile în termen de 30 de zile de la data emiterii facturii fiscale.

Printrecarti.ro respectă dreptul clientului de a returna produsele în 30 de zile de la primirea lor, fără vreo explicație, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. 

Pentru a va exercita dreptul de retragere este recomandat sa ne notificati in scris. 

Va punem la dispozitie posibilitatea de a ne scrie la adresa anticariat@printrecarti.ro (va rugam ca emailul sa aiba titlul "Retur comanda") sau sa ne contactati telefonic la numarul 0726.664.900 (luni-vineri intre orele 10-18).

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Va rugam sa parcurgeti cu atentie pasii mentionati mai jos pentru a returna un produs.

PROCEDURA DE RETURNARE:

1. Notificati in scris la adresa anticariat@printrecarti.ro (va rugam ca emailul sa aiba titlul "Retur comanda") sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0726.664.900 (luni-vineri intre orele 10-18).

2. Mentionati numarul de comanda sau numele pe care ati efectuat comanda, pentru a va identifica produsele pe care doriti sa le returnati si valoarea acestora. 

3. Specificati daca doriti sa returnati comanda integrala ori partial si daca doriti la schimb alte produse sau contravaloarea produsului prin virament bancar. In cazul din urma, va rugam sa mentionati si contul IBAN.

4. Modalitatea de predare:   
   a) Personal la punctul de lucru, prin Curier sau prin Posta Romana. Adresa este SC PRINTRE CARTI SRL, Strada Vasile Voiculescu, nr 22, sector 3, București.
   b) Adresa de retur prin Poșta Română este SC PRINTRE CARTI SRL, O.P. 35, C.P. 95, sector 5, Bucuresti.
   c) Adresa de retur prin Cargus Curier: SC PRINTRE CARTI SRL, Strada Vasile Voiculescu, nr 22, sector 3, București.

5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. Va recomandam sa ne trimiteti coletul asa cum il livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa mentionati contul IBAN in cadrul notificarii prin email. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.
Daca optati pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii, este obligatoriu ca suma sa se returneze in 14 zile, insa incercam sa v-o trimitem in aproximativ 5 zile lucratoare de la receptia produsului.

Pentru informatii suplimentare despre retur puteți apela numărul de telefon 0726.664.900 de luni până vineri între orele 10-18 sau ne puteti scrie la adresa anticariat@printrecarti.ro       
         
Va multumim!
Retur comenzi

sus