Retur comenzi
Dorim să te simți în siguranță atunci când cumperi cărți de la anticariatul Printre Cărți.
De aceea, garantăm pentru calitatea cărților aflate în oferta noastră.
Garanția constă în faptul că, dacă nu ești mulțumit(ă) de ceea ce ai primit, poți returna cărțile în termen de 14 zile de la primirea lor.

Printrecarti.ro respectă dreptul clientului de a returna produsele în 14 zile de la primirea lor, fără vreo explicație, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. 

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere este recomandat sa ne notifici în scris. 

Îți punem la dispozitie posibilitatea de a ne scrie la adresa anticariat@printrecarti.ro (te rugăm ca emailul sa aiba titlul "Retur comandă") sau sa ne contactezi telefonic la numarul 0311.019.775 (luni-vineri intre orele 10-18).

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.

Te rugăm să parcurgi cu atenție pasii menționați mai jos pentru a returna un produs.

PROCEDURA DE RETURNARE:

1. Notifici în scris la adresa anticariat@printrecarti.ro (te rugăm ca emailul să aibă titlul "Retur comandă") sau ne poți contacta telefonic la numarul 0311.019.775 (luni-vineri între orele 10-18).

2. Mentionezi numărul de comandă sau numele pe care ai efectuat comanda, pentru a identifica produsele pe care doreși să le returnezi și valoarea acestora. 

3. Specifici daca doresti sa returnezi comanda integrala ori partial si modalitatea returnarii contravalorii (voucher echivalent sau prin virament bancar). In functie de alegere, se va emite un voucher echivalent contravalorii produselor sau vei primi contravaloarea produsului prin virament bancar. In cazul din urma, te rugam sa mentionezi si contul IBAN.

Daca ai ales returnarea prin voucher, iata ce trebuie sa stii:

(i)                  voucherul este disponibil pe adresa de e-mail de pe care ne notifici; iti recomandam sa verifici si in folderul spam de pe e-mail;

(ii)                perioada de valabilitate a voucherului este de 24 de luni;

(iii)               seria voucherului este valabila pentru o singura comanda.

Daca au trecut cele 14 zile si inca nu ai primit voucherul pe e-mail sau contravaloarea produselor prin virament bancar, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon sau sa ne scrii pe adresa de e-mail.


4. Modalitatea de predare:   
   a) Personal la punctul de lucru. Adresa este SC PRINTRE CARTI SRL, Strada Maşina de Pâine, nr 49-51, etaj 1, sector 2, București.
   b) Prin Curier Rapid. Adresa de retur prin Curier Rapid este: SC PRINTRE CARTI SRL, Strada Maşina de Pâine, nr 49-51, etaj 1, sector 2, București.

5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client. Îți recomandăm să ne trimiți coletul așa cum il livram și noi întotdeauna, asigurand conținutul la valoarea integrală a acestuia.

Observații: Returnarea contravalorii produsului este efectuată prin virament bancar, avem rugamintea sa menționezi contul IBAN în cadrul notificarii prin email. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.
Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii, este obligatoriu ca suma să se returneze în 14 zile, însă încercăm să o trimitem în aproximativ 5 zile lucrătoare de la recepția produsului.

Pentru informații suplimentare despre retur poți apela numărul de telefon 0311.019.775 de luni până vineri între orele 10-18 sau ne poți scrie la adresa anticariat@printrecarti.ro       
         
Îți multumim!
Retur comenzi

sus