Retur comenzi
Dorim să te simți în siguranță atunci când cumperi cărți de la anticariatul Printre Cărți.
De aceea, garantăm pentru calitatea cărților aflate în oferta noastră.
Garanția constă în faptul că, dacă nu ești mulțumit(ă) de ceea ce ai primit, poți returna cărțile în termen de 14 zile de la primirea lor, plus alte 16 zile oferite în plus, de la data emiterii facturii fiscale.

Printrecarti.ro respectă dreptul clientului de a returna produsele în 14 zile de la primirea lor, plus alte 16 zile oferite în plus, fără vreo explicație, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. 

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere este recomandat sa ne notifici în scris. 

Îți punem la dispozitie posibilitatea de a ne scrie la adresa anticariat@printrecarti.ro (te rugăm ca emailul sa aiba titlul "Retur comandă") sau sa ne contactezi telefonic la numarul 0311.019.775 (luni-vineri intre orele 10-20).

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.

Te rugăm să parcurgi cu atenție pasii menționați mai jos pentru a returna un produs.

PROCEDURA DE RETURNARE:

1. Notifici în scris la adresa anticariat@printrecarti.ro (te rugăm ca emailul să aibă titlul "Retur comandă") sau ne poți contacta telefonic la numarul 0311.019.775 (luni-vineri între orele 10-20).

2. Mentionezi numărul de comandă sau numele pe care ai efectuat comanda, pentru a identifica produsele pe care doreși să le returnezi și valoarea acestora. 

3. Specifici daca dorești să returnezi comanda integrala ori parțial și dacă dorești la schimb alte produse sau contravaloarea produsului prin virament bancar. În cazul din urmă, te rugăm să menționezi și contul IBAN.

4. Modalitatea de predare:   
   a) Personal la punctul de lucru. Adresa este SC PRINTRE CARTI SRL, Strada Maşina de Pâine, nr 49-51, etaj 1, sector 2, București.
   b) Prin Poşta Română. Adresa de retur prin Poșta Română este SC PRINTRE CARTI SRL, O.P. 35, C.P. 95, sector 5, Bucuresti.
   c) Prin Curier Rapid. Adresa de retur prin Curier Rapid este: SC PRINTRE CARTI SRL, Strada Maşina de Pâine, nr 49-51, etaj 1, sector 2, București.

5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client. Îți recomandăm să ne trimiți coletul așa cum il livram și noi întotdeauna, asigurand conținutul la valoarea integrală a acestuia.

Observații: Returnarea contravalorii produsului este efectuată prin virament bancar, avem rugamintea sa menționezi contul IBAN în cadrul notificarii prin email. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.
Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii, este obligatoriu ca suma să se returneze în 14 zile, însă încercăm să o trimitem în aproximativ 5 zile lucrătoare de la recepția produsului.

Pentru informații suplimentare despre retur poți apela numărul de telefon 0311.019.775 de luni până vineri între orele 10-20 sau ne poți scrie la adresa anticariat@printrecarti.ro       
         
Îți multumim!
Retur comenzi

sus