Termeni si condiţii

Clienții pot comanda produse (cărți) de pe site-ul printrecarti.ro fie cu ajutorul coșului de cumpărături, fie telefonic. Comenzile telefonice se pot face doar în intervalul orar Luni-Vineri 10-20.

Comenzile care au ca modalitate de livrare curierul și care au fost plasate într-o zi lucrătoare înainte de ora 15:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Comenzile care au ca modalitate de livrare Poșta Română vor fi livrate în 3-7 zile lucrătoare, în funcție de poștă.

Comenzile care au ca mod de livrare ridicarea de la sediu se vor ridica în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii pe site. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a repune cărțile în vânzare pe site și de a anula comanda.

Dacă alege varianta de trimitere prin Curier Rapid sau Poşta Română, clientul îşi asumă, în momentul plasării comenzii, că expedierea coletului se va face în maximum 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii pe site. În cazul în care clientul doreşte amânarea expedierii coletului cu mai mult de 5 zile lucrătoare, ne rezervăm dreptul de a anula comanda.

Prețul afișat pe site în momentul cumpărării este cel final.

Important: există o probabilitate de aproximativ 1% ca una sau mai multe cărți comandate să nu existe în stocul fizic, din diverse motive, de cele mai multe ori eroare umană neintenționată. În cazul în care una sau mai multe cărți lipsesc din comanda dumneavoastră, veți fi anunțat(ă) telefonic înainte de expedierea comenzii, și vi se va cere re-confirmarea pentru a trimite comanda cu unul sau mai multe produse în minus.

Printrecarti.ro este un anticariat, ceea ce înseamnă că vindem cărți la mâna a 2-a. Cărțile sunt aproape toate în stare bună, iar atunci când au vreun defect, acesta este menționat în descrierea produsului.

Fotografiile au caracter informativ. Produsele primite efectiv pot avea mici diferențe față de fotografia de pe site, dar politica site-ului este de a vinde numai cărți în stare bună, dacă niciun defect nu este menționat în descriere.

Acceptăm amânarea expedierii comenzii cu maxim o săptămână din momentul când a fost efectuată comanda pe site. Clientul care dorește amânarea poate specifica acest lucru în câmpul de comentarii client. Este dreptul nostru să refuzăm a mai trimite comenzi către clienții care amână mai mult de o săptămână. 

Onorăm absolut orice comandă efectuată pe site, cu excepţia situaţiilor când cartea/cărţile s-au pierdut fizic în depozit (probabilitate de 1-2%), şi a situaţiilor când clientul are un comportament nepotrivit (în scris, la telefon, sau faţă în faţă) în relaţia cu angajaţii firmei noastre (jignire, insultă, hărţuire, ameninţare, violenţă verbală sau fizică, orice acţiune ce lezează demnitatea şi integritatea fizică şi psihică a angajatului firmei Printre Carti SRL). 

Odată comanda efectuată, în cel mai scurt timp posibil, cineva se ocupă de prelucrarea ei (scos cărțile de la raft, emitere factura, făcut AWB pentru curier, împachetarea coletului, etc). Din acest motiv, ne este greu să refacem comanda, în cazul în care clientul solicită să scoatem anumite cărți din comandă. Este bine să vă decideți ce cărți doriți în momentul când efectuați comanda, și apoi să solicitați să scoatem cărți din comandă doar ca excepție. Ne rezervăm dreptul de a nu mai lucra cu clienții care solicită foarte des să scoatem cărți din comandă, pentru că nu considerăm că este corect față de noi. Clientul poate modifica comanda prin telefon (Luni-Vineri între orele 10-20) de preferat într-un timp cât mai scurt după efectuarea comenzii. Comanda nu mai poate fi modificată odată ce a fost preluată de curier. 

Modalități de plată:

-Ramburs la primirea coletului

-Plata cash la sediul nostru, pentru clienții care selectează opțiunea de ridicare comandă de la sediu

-Prin depunere în cont

-Plata cu cardul prin partener MobilPay

Printrecarti.ro respectă dreptul clientului de a returna produsele în 14 zile de la primirea lor, plus alte 16 zile oferite în plus, fără vreo explicație, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Pentru a primi detaliile despre retur, poți apela numărul de telefon 0726.664.900 de luni până vineri între orele 10-20. Nu trimite colet cu ramburs în cazul returului, indiferent de motivul acestuia! Procedura este alta, și îți va fi explicată la telefon.

Coletele livrate prin firma de curierat Cargus pot fi trimise numai în aria de acoperire a firmei de curierat. Asta înseamnă că există o posibilitate ca, dacă locuiești într-o localitate mică, acea localitate să nu se afle în aria de acoperire a curierului. Lista localităților ce fac parte din aria de acoperire Cargus poate fi descărcată de aici. În cazul în care localitatea nu se află în aria de acoperire Cargus, există două variante:  1) Expediem coletul la același tarif prin Poșta Română; sau 2) Expediem prin Cargus, în afara ariei de acoperire, iar în acest caz clientul își asumă plata celor 15 lei - în plus față de primii 15 lei - care reprezintă taxa firmei Cargus pentru livrare în afara ariei.

În cazul promoţiilor ce anunţă transport gratuit de la o anumită sumă, pentru a beneficia de transport gratuit, este nevoie ca valoarea cărţilor din comandă să fie cel puţin egală cu suma de la care anunţăm că oferim transport gratuit. 

În cazul promoţiilor la care oferim reduceri în funcţie de numărul de cărţi adăugate în coş, reducerile nu se cumulează cu oricare alte comenzi.

Termeni si condiţii

sus