- Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie. Manual pentru scolile profesionale comerciale

status produs

Autor: Maria Gudi
Titlu: Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie. Manual pentru scolile profesionale comerciale
Editura: Didactica si Pedagogica
An de aparitie: 1969
Nr. pagini: 500
Format: 14 x 21 cm
Coperti: cartonate
Carte in limba: romana
Stare: buna
137 E
promotii in curs
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: Jethro Kloss - Hrana pentru sanatate -20%Vezi detalii Jethro Kloss - Hrana pentru sanatatePret: 42,00Lei 33,60 Lei
Anticariat: Jamie Oliver - The return of the naked chef -20%Vezi detalii Jamie Oliver - The return of the naked chefPret: 40,00Lei 32,00 Lei
Anticariat: Jamie Oliver - Happy days with the naked chef -20%Vezi detalii Jamie Oliver - Happy days with the naked chefPret: 40,00Lei 32,00 Lei
Anticariat: The ultimate Thai and asian cookbook -30%Vezi detalii The ultimate Thai and asian cookbookPret: 70,00Lei 49,00 Lei
Anticariat: Dumitru Enache - Bucatarie pentru toti -20%Vezi detalii Dumitru Enache - Bucatarie pentru totiPret: 50,00Lei 40,00 Lei
Anticariat: Tim Siadatan - Trullo -50%Vezi detalii Tim Siadatan - TrulloPret: 100,00Lei 50,00 Lei
Anticariat: Super salate -30%Vezi detalii Super salatePret: 60,00Lei 42,00 Lei

sus