- Tehnologie culinara, de cofetarie si patiserie

status produs

Autor: Gabriela Pirjol
Titlu: Tehnologie culinara, de cofetarie si patiserie
Editura: Didactica si Pedagogica
An de aparitie: 1995
Nr. pagini: 93
Format: 17 x 24 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
ISBN: 973-30-4038-X
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: Nika Standen Hazelton - La cuisine allemande -40%Vezi detalii Nika Standen Hazelton - La cuisine allemandePret: 40,00Lei 24,00 Lei
Anticariat: Culinary  stars 2017. Tupperware -20%Vezi detalii Culinary stars 2017. TupperwarePret: 24,00Lei 19,20 Lei
Anticariat: Esperanza Luca de Tena - The best 100 tapas -40%Vezi detalii Esperanza Luca de Tena - The best 100 tapasPret: 35,00Lei 21,00 Lei
Anticariat: Our most refined tastes -50%Vezi detalii Our most refined tastesPret: 45,00Lei 22,50 Lei
Anticariat: Ani Phyo - Ani's raw food. Desserts -50%Vezi detalii Ani Phyo - Ani's raw food. DessertsPret: 30,00Lei 15,00 Lei
Anticariat: Philippe Asset - Beignets, bricks et tempura -30%Vezi detalii Philippe Asset - Beignets, bricks et tempuraPret: 34,00Lei 23,80 Lei
Anticariat: Tugrul Savkay - Turkish cuisine -30%Vezi detalii Tugrul Savkay - Turkish cuisinePret: 22,00Lei 15,40 Lei
Anticariat: Delimano carte de bucate -20%Vezi detalii Delimano carte de bucatePret: 19,00Lei 15,20 Lei

sus