- Tehnologie culinara, de cofetarie si patiserie

status produs

Autor: Gabriela Pirjol
Titlu: Tehnologie culinara, de cofetarie si patiserie
Editura: Didactica si Pedagogica
An de aparitie: 1995
Nr. pagini: 93
Format: 17 x 24 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
ISBN: 973-30-4038-X
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: Fructe si deserturi (Reader's Digest) -30%Vezi detalii Fructe si deserturi (Reader's Digest)Pret: 32,00Lei 22,40 Lei
Anticariat: Traditional greek cooking -30%Vezi detalii Traditional greek cookingPret: 42,00Lei 29,40 Lei
Anticariat: Patrice Dard - Cuisine pour tous les jours -50%Vezi detalii Patrice Dard - Cuisine pour tous les joursPret: 53,00Lei 26,50 Lei
Anticariat: Chris Knight - Gratarul perfect Vezi detalii Chris Knight - Gratarul perfectPret: 21,00 Lei
Anticariat: Cocina rapida y sana Vezi detalii Cocina rapida y sanaPret: 25,00 Lei

sus