- Physiologie des Geschmacks

status produs

Autor: Emil Ludwig
Titlu: Physiologie des Geschmacks
Editura: IM Insel
An de aparitie: 1923
Nr. pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Coperti: cartonate
Carte in limba: germana
Stare: buna
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: Racine - Andromaque. Tragedie (1933) -50%Vezi detalii Racine - Andromaque. Tragedie (1933)Pret: 15,00Lei 7,50 Lei
Anticariat: Gaston Cherau - Fra Camboulive -50%Vezi detalii Gaston Cherau - Fra CamboulivePret: 21,00Lei 10,50 Lei
Anticariat: Mary Darmesteter - Froissart -50%Vezi detalii Mary Darmesteter - FroissartPret: 21,00Lei 10,50 Lei
Anticariat: R.P.J. Renie - Manuel d'ecriture sainte (1940) -50%Vezi detalii R.P.J. Renie - Manuel d'ecriture sainte (1940)Pret: 21,00Lei 10,50 Lei
Anticariat: Oscar Wilde - Le portrait de Dorian Gray -50%Vezi detalii Oscar Wilde - Le portrait de Dorian GrayPret: 21,00Lei 10,50 Lei
Anticariat: Corneille - Cinna (1922) -25%Vezi detalii Corneille - Cinna (1922)Pret: 15,00Lei 11,25 Lei
Anticariat: Jean Racine - Britannicus (1929) -25%Vezi detalii Jean Racine - Britannicus (1929)Pret: 12,00Lei 9,00 Lei

sus