- Metode de analiza a carnii si produselor de carne

status produs

Autor: C. Banu
Titlu: Metode de analiza a carnii si produselor de carne
An de aparitie: 1971
Nr. pagini: 326
Format: 16 x 23 cm
Coperti: cartonate
Carte in limba: romana
Stare: buna
promotii in curs
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: John Gribbin - Scurta istorie a stiintei -20%Vezi detalii John Gribbin - Scurta istorie a stiinteiPret: 80,00Lei 64,00 Lei
Anticariat: Maria Radulescu - Atlas metalografic -40%Vezi detalii Maria Radulescu - Atlas metalograficPret: 170,00Lei 102,00 Lei
Anticariat: Mircea Iovu - Chimie organica -30%Vezi detalii Mircea Iovu - Chimie organicaPret: 100,00Lei 70,00 Lei

sus