- Tezaurul gastronomiei romanesti, volumul 3. Borsuri si ciorbe. Transilvania, Maramures si Banat. 51 de retete de baza si 143 de variante

status produs

Autor: Mihai Tatulici
Titlu: Tezaurul gastronomiei romanesti, volumul 3. Borsuri si ciorbe. Transilvania, Maramures si Banat. 51 de retete de baza si 143 de variante
Editura: Paideia
An de aparitie: 2018
Nr. pagini: 126
Format: 13 x 20 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
ISBN: 978-606-748-206-5
promotii in curs
FIECARE CARTEeste atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢIsunt acum în stocul nostru
>20.000 CĂRŢIse găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUITla comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETURîn 30 de zile de la data facturării

Produse din aceeasi categorie


sus