Carne de pasare. Retete explicate pas cu pas

status produs

Titlu: Carne de pasare. Retete explicate pas cu pas
Editura: Sol90
Colectia: Bucataria ilustrata
An de aparitie: 2002
Nr. pagini: 80
Format: 20 x 26 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
ISBN: 978-606-93374-1-7
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: Paul Jackson - Origami Vezi detalii Paul Jackson - OrigamiPret: 14,00 Lei
Anticariat: Revista Art et Decoration, nr. 154, 1970 -20%Vezi detalii Revista Art et Decoration, nr. 154, 1970Pret: 20,00Lei 16,00 Lei
Anticariat: Zoltan Kaszoni - Acvariu -20%Vezi detalii Zoltan Kaszoni - AcvariuPret: 18,00Lei 14,40 Lei
Anticariat: Serban Popa - Gradina noastra de legume -30%Vezi detalii Serban Popa - Gradina noastra de legumePret: 15,00Lei 10,50 Lei
Anticariat: Every girl's new handbook -50%Vezi detalii Every girl's new handbookPret: 30,00Lei 15,00 Lei
Anticariat: Legume din gradina noastra -20%Vezi detalii Legume din gradina noastraPret: 14,00Lei 11,20 Lei
Anticariat: Shelter. Flat owners guide -50%Vezi detalii Shelter. Flat owners guidePret: 22,00Lei 11,00 Lei
Anticariat: Julian Cassell - Tapetare si Zugravire -50%Vezi detalii Julian Cassell - Tapetare si ZugravirePret: 20,00Lei 10,00 Lei

sus