Filtre:
Edituri
 Trei(21) Gallery Books(2) Wilhelm Heyne(1) Simon and Schuster(1)
Pret
  20 - 50 Lei (4)
An aparitie
20142020
Limba
 Romana(21) Engleza(3) Germana(1)
Coperti
 Brosate(25)
Colectii
 Fiction Connection(1)

Filtrează
Carti Anna Todd
Ordonează
Pagina: 12
Carti Anna Todd
Despre Anna Todd

Anna Renee Todd (nascuta pe 20 martie 1989) este cel mai bine vandut autor international de carti romantice pentru adulti cu seria After (Dupa). Revista Cosmopolitan a numit-o ca fiind "cel mai mare fenomen literar al generatiei ei".

Ea a crescut in Dayton, Ohio. S-a casatorit cu sotul ei la o luna dupa finalizarea studiilor liceale, avand vârsta de 18 ani, iar cei doi s-au mutat la Fort Hood, Texas.

De o patimasa pasiune pentru citit, Anna Todd a fost si o fana a trupelor de baieti si povestile de iubire romantice, astfel ca acum, când a gasit un mod de a le imbina pe toate trei, se bucura de un vis devenit realitate.

Folosind numele de utilizator "imaginator1D", Todd a inceput sa scrie After in 2013 pe Wattpad, unde a devenit rapid populara. Seria s-a concentrat pe trupa engleza One Direction, in special pe membrul sau Harry Styles. In aprilie 2019, After a fost lansat si in cinematografe.

In 2015, Todd a anuntat ca va publica Inainte, un roman prequel care spune evenimentele lui After din perspectiva lui Hardin Scott.

Seria a fost uneori comparata cu trilogia Fifty Shades, deoarece ambele serii au inceput ca fanfiction. Recenzorii de pe site-ul site-ului Jezebel au criticat serialul si au declarat ca „rasuna dinamica tulburatoare a 50 de umbre”, deoarece au simtit ca personajul lui Harry „se comporta cel mai bine ca o intepatura, in cel mai rau caz ca un iubit abuziv in realizarea acestuia.”
Cărți populare scrise de Anna Todd: Seria AfterNimic mai putin

sus