Filtre:
Edituri
 Curtea Veche(8) Thomas Nelson(2) Harper Paperbacks(1) Noua Speranta(1)
Pret
  10 - 20 Lei (1)
An aparitie
19912010
Limba
 Romana(9) Engleza(3)
Coperti
 Brosate(12)
Colectii
 Jurnalul National(1) Viata sanatoasa(1)

Filtrează
Carti Gary Smalley
Ordonează
Pagina: 1
Carti Gary Smalley
Despre Gary Smalley

Consilier de familie american, presedinte si fondator al Smalley Relationship Center si autor de carti despre relatiile de familie dintr-o perspectiva crestina. Cand Gary si familia sa au venit sa slujeasca la sediul Oak Brook din Chicago, IL, tocmai absolvise seminarul si fusese marcat de Seminarul de baza. Cariera sa a inceput in anul 1979, cand a inceput sa calatoreasca pentru a pentru a invata oamenii cum sa isi arate iubirea in relatiile lor de casnicie. Acestea au fost transpuse in numeroase volume, iar cartile sale sunt citite acum de milioane de oameni din intreaga lume.

In anul 1979, Gary si sotia sa, Norma, au infiintat o organizatie axata pe ajutorarea familiilor. Dupa ce au format un consiliu de administratie, au lansat organizatia CMI din Waco, Texas. Cativa ani mai tarziu s-au mutat in Phoenix, Arizona. Mesajul sau privind construirea de relatii s-a raspandit in intreaga tara atunci cand el si doi prieteni au produs un spot publicitar TV cu regretatul Dick Clark.

Cartea sa The Blessing and The Two Sides of Love a primit premiul Gold Medallion pentru excelenta in literature, iar The Language of Lo ve a primit premiul Angel Award pentru cea mai buna contributie la viata de familie. Gary Smalley a aparut in emisiuni televizate nationale precum The Oprah Winfrey Show, Larry King Live, Extra, NBC Today Show, precum si in numeroase programe radiofonice nationale.

In 1992, cariera sa, prin care a ajutat cuplurile si familiile sa construiasca relatii prin sfaturi bazate pe Biblie, l-a adus in Branson. Acolo, a condus Institutul Smalley, care a fost preluat in cele din urma de fiul sau, Michael. Sediul central s-a mutat in Houston, Texas (2005). Gary Smalley si sotia sa, Norma, au continuat sa locuiasca in Branson, unde exista inca un centru al institutului. In anul 2014, starea sa de sanatate l-a fortat sa incetineasca ritmul. S-a mutat in Colorado Springs, pentru a lucra cu fiul sau Greg la Focus on the Family.

In luna noiembrie a anului 2014 s-a mutat din nou, la Houston. Doi ani mai tarziu, la 6 martie, Gary Smalley a murit, insa contributia pe care a adus-o in consilierea relatiilor si dragostea pe care familia si prietenii sai au primit-o nu a disparut niciodata. Pentru contributia sa la viata de familie obtinut mai multe premii, inclusiv doua Medalioane de Aur pentru excelenta in literatura. In 2019, nepotul sau, Michael Gibson, a publicat o carte intitulata Real Life Love: Saying Goodbye to the Fairytale and Hello to True Relationships, bazata pe cunostintele pe care le-a cules de la celebrul sau bunic.

Lucrari: For Better or For Best (1979, Cum sa-ti intelegi sotul la bine si la greu); If Only He Knew (1982); The blessing (1988); The language of love: A powerful way to maximize insight, intimacy, and understanding (1988); The Blessing: Giving the Gift of Unconditional Love and Acceptance (1989); Love is a decision (1989); Winning Your Wife Back Before It's Too Late: Whether She's Left Physically/ Emotionally All That Matters Is... (1996); The Language of Love; The Two Sides of Love (2012, Cele doua fete ale dragostei).
Cărți populare scrise de Gary Smalley: Cum sa-ti intelegi sotulCum sa-ti intelegi sotia

sus