Filtre:
Edituri
 Nemira(3) Doina(2) Baroque Books and Arts(1)
Pret
  5 - 10 Lei (4)  20 - 50 Lei (1)
An aparitie
19962013
Limba
 Romana(6)
Coperti
 Brosate(6)
Colectii
 Bonton(2) Savoir-Vivre(1)

Filtrează
Carti Ute Ehrhardt
Ordonează
Pagina: 1
Carti Ute Ehrhardt
Despre Ute Ehrhardt

Psiholog si psihoterapeut de origine germana, Ute Ehrhardt este licentiata in psihologie. S-a nascut in anul 1956 si a copilarit la Kassel (Germania). Dupa absolvire, a infiintat un cabinet de psihoterapie si o firma de consultanta in domeniul psihologiei afacerilor impreuna cu sotul ei, Wilhelm Johnen. Ea este specializata in retorica, formare in domeniul comunicarii, moderatie, formare in domeniul conducerii si, bineinteles, in promovarea femeilor.

Este implicata in miscarea feminista si este interesata in special de problemele de comunicare si de optimizarea anumitor abilitati personale. Din anul 1976 lucreaza in domeniul formarii adultilor, iar din 1980 este conferentiar independent in sfera perfectionarii profesionale. Ehrhardt a lucrat si a colaborat cu companii importante in calitate de formator si coach independent (ziare nationale, producatori auto, grupuri bancare). Acesta se concentreaza in principal pe aspectul comunicativ al competentelor profesionale, dar si pe formarea in domeniul conducerii.

De asemenea, ea este autoarea binecunoscutei carti Gute Madchen kommen in den Himmel, bose uberall hin  (1994, Fetele bune ajung in rai, fetele erele ajung unde vor), care a atins recordul pentru o singura lucrare de nonfictiune care a ramas numarul unu pe lista de bestselleruri Spiegel timp de 107 saptamani in total (1995 - 1997). De asemenea, cartea a fost tradusa in numeroase alte limbi. Dupa marele succes pe care l-a atins cu acest volum, Ute Ehrhardt si-a concentrat activitatea asupra scrisului. Ea locuieste in Elvetia impreuna cu sotul ei.

Lucrari: Strategien fur Mutter im Beruf (1994, Strategii pentru mame la locul de munca, cu Wilhelm Johnen); Gute Madchen kommen in den Himmel, bose uberall hin (1994, Fetele bune merg in cer, fetele rele ajung unde vor); Und jeden Tag ein bißchen böser (1996); Frauen steigen wieder ein (1998); Die Klügere gibt nicht mehr nach – Frauen sind einfach besser (2002); Wenn ich ehrlich bin, dann lüg ich richtig gut (2013, Va spun sincer, mint perfect sau arta compromisuluicu Wilhelm Johnen).
Cărți populare scrise de Ute Ehrhardt: Fetele bune ajung in Rai, fetele rele ajung unde vor

sus