Filtre:
Edituri
 Litera(11) Bantam Books(4)
Pret
  5 - 10 Lei (1)  10 - 20 Lei (1)
An aparitie
20042015
Limba
 Romana(11) Engleza(4)
Coperti
 Brosate(15)
Colectii
 Felicia(3)

Filtrează
Carti Paul McKenna
Ordonează
Pagina: 1
Carti Paul McKenna
Despre Paul McKenna

Paul William McKenna (nascut pe 8 Noiembrie 1963 in Hackney, in estul Londrei) este un hipnotizator britanic, om de stiinta in comportamentul uman si autor de carti de autodezvoltare.

McKenna a scris si publicat carti si produse multimedia, a prezentat emisiuni pe tema dezvoltarii personale si prezinta seminare in hipnoza, programare neuro-lingvistica, pierderea greutatii, motivatie si meditatii Zen Big Mind si Amygdala Depotentiation Therapy (ADT), cunoscute altfel si ca Havening Techniques.

McKenna si-a facut debutul in radio cand avea 16 ani la Radio Topshop. A continuat sa prezinte inclusiv la Radio Jackie, Radio Caroline, Chiltern Radio, Capital Radio, BBC Radio 1 si TV channel Music Box. A devenit interesat de hipnotism in urma unei aparitii a unui invitat la emisiunea sa. Interesul lui a pornit initial din dorinta de autodezvoltare. Totusi, el a descoperit ca era un aspect de divertisment pe care il putea dezvolta, care ar expune mai mult din public la puterea hipnozei. Cand lucra la Capital Radio, McKenna a inceput sa experimenteze cu mici show-uri de hipnoza, prima data pentru amuzamentul prietenilor si apoi pentru public in localuri precum pub-uri si cluburi, baze militare ale Marii Britanii si la evenimente din cadrul universitatilor. Dupa cativa ani in care a prezentat la Radio 1, la sfarsitul anilor 90, McKenna a decis sa iasa din studioul de radio.

In anii 90, McKenna a prezentat numeroase programe TV incluzand The Hypnotic World of Paul McKenna (1993–1997), Paul McKenna's Paranormal World (1997) si Hyp the Streets (1999). In acest timp, si-a continuat studiile in hipnoza si programare neuro-lingvistica cu psihologul american Richard Bandler. McKenna l-a hipnotizat pe prezentatorul emisiunii Top Gear in sezonul 4, episodul 2, in 2004.

In ultimii ani, McKenna a fost implicat in cercetarea si dezvoltarea Havening, cu Ronald Ruden si Stephen Ruden, prezentand seminare pentru profesionistii din domeniul sanatatii din Regatul Unit si Statele Unite ale Americii. El este specalizat in PTSD (sindromul de stres post-traumatic, trauma severa, controlul durerii si coplesirea emotionala. McKenna a fost, de asemenea, implicat in studiul de cercetare condus de profesorul Neil Greenberg de la The Royal College of Psychiatrists Lead for Military and Veterans’ Health. El este si presedinte al UK Psychological Trauma Society la Kings College in Londra.

Multi din clientii terapiei de hipnoza ai lui McKenna sunt celebritati. Ellen DeGeneres are incredere in el ca o va ajuta sa renunte la fumat, Rob Brydon pretinde ca l-a ajutat sa scape de frica de zbor, Stephen Fry a pledat pentru strategiile lui in scaderea greutatii.
Cărți populare scrise de Paul McKenna: O viata noua in 7 zileTe pot face sa slabesti

sus