Filtre:
Edituri
 Antet(7) Corint(2) Corint Junior(1)
Pret
  5 - 10 Lei (1)  20 - 50 Lei (1)
An aparitie
19972011
Limba
 Romana(10)
Coperti
 Brosate(9) Cartonate si supracoperta(1)
Colectii

Filtrează
Carti Peggy Post
Ordonează
Pagina: 1
Carti Peggy Post

Despre Peggy Post

Autoritate recunoscuta la nivel national în materie de eticheta, precum si autoare si directoare a Emily Post Institute. Printre cartile sale se numara: Emily Post's Wedding Planner for Mom, Emily's Magic Words, o carte ilustrata pentru copii mici; Teen Manners: From Malls to Meals to Messaging and Beyond; si editia în limba spaniola a cartii Excuse Me, But I Was Next…Ea scrie o rubrica lunara în revista Good Housekeeping si o rubrica online despre eticheta de nunta pentru New York Times.

Nascuta în Washington, DC, a crescut în Maryland si New Orleans si detine o diploma de licenta în educatie de la Louisiana State University. Peggy si sotul ei, Allen, locuiesc în sud-vestul Floridei, si are doi fii vitregi, Casey si Jeep. Peggy Post si-a început cariera ca însotitoare de bord internationala la Pan American World Airways. Apoi a predat engleza si istoria pentru elevii de clasa a saptea în New York. Ulterior, a intrat în lumea afacerilor, unde a avut o cariera de 30 de ani în pozitii de management si consultanta în sectorul financiar.

A lucrat ca purtator de cuvant pentru o gama larga de companii pentru a promova marcile lor în mass-media, inclusiv Master Card, Bed Bath & Beyond, SBC, Merci Chocolate, Yahoo!, KFC, Vistaprint si Departamentul de Citrice din Florida. Printre aparitiile sale mediatice se numara Oprah, Dr. Phil, The View, Live with Regis and Kelly, Today show, Good Morning America, Dateline, VH1 si CNN. De asemenea, Peggy a fost intervievata de sute de institutii media, printre care NPR, USA Weekend, The New York Times, The Wall Street Journal, The Washington Post, Los Angeles Times, The Chicago Tribune, San Francisco Chronicle, The Atlanta Journal-Constitution si The Baltimore Sun. În prezent, Peggy este autoarea a peste douasprezece carti, inclusiv a 17-a editie a Emily Post's Etiquette, toate publicate de HarperCollins.

Lucrari: Emily Post's Etiquette; Emily Post's Wedding Planner for Mom; Emily's Magic Words; Emily Post’s Entertaining; Emily’s Post’s the Gift of Good Manners; Emily’s Everyday Manners; A wedding like no other; Teen Manners: From Malls to Meals to Messaging and Beyond; Excuse Me, But I Was Next; Emily’s Post’s The Guide to Good Manners for Kids; Prom and Party Etiquette; Emily Post’s Etiquette 18; Emily Post's Etiquette 17’s editon.


sus